Information i bergvärmefrågan:

Styrelsen beslutade på senaste styrelsemötet att bjuda in till informationsmöte angående bergvärmefrågan. Inbjudan kommer i brevlådorna.

Hissar:

Kontakt med OTIS har tagits om våra hissar, som vållar oss stora bekymmer och kostnader. Vi har nu blivit lovade en underhållsplan, som skall leda till att OTIS gör tätare underhåll på hissarna innan akuta stopp inträffar. Vi hoppas att detta kommer att leda till att vi slipper långa tider då hissen inte går.

Post till styrelsen:

Medlemmar, som har frågor eller synpunkter på styrelsens arbete, ombeds skicka mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller använda de styrelsebrevlådor som finns i våra hus.

Snöröjningen:

Som alla har märkt har det avtal vi haft i två vintrar för snöröjning inte fungerat så som vi hade hoppats. Vi beklagar detta och kommer inför nästa vinter teckna nytt avtal med någon som förhoppningsvis kan snöskottning.
Klotter: Det klotter som sedan en tid ”pryder” muren utanför K-gatan 15 är anmält till en saneringsfirma, som kommer att ta bort det så fort vädret tillåter.

Matolja i avloppet:

Tänk på att det inte är lämpligt att spola ner matolja i avloppet då det orsakar fettavlagringar och stopp i avloppsrören med översvämning som följd. Torka ur stekpannan med hushållspapper och släng papperet i hushållssoporna. När du vill slänga större mängd matolja, som blivit över efter t.ex. fritering, hanterar du detta bäst genom att hälla över oljan i en plastflaska. Förslut med kork och släng i den vanliga soppåsen.

Fria utrymningsvägar:

Inga skrymmande föremål som barnvagnar stolar och dylikt får stå i trapphusen. Inte heller mattor, skor och andra föremål får stå utanför lägenheterna enligt avtal med försäkringsbolaget och brandskyddsmyndigheten.

Styrelsen